Producten

Producten kun je bij mij bestellen en betalen via factuur en/of tikkie. Graag bezorg ik de producten thuis. In deze moeilijke (corona) tijd krijg je 10% korting.

Dermalogica: Het Dermalogica verhaal begint in 1986 toen Jane Wurwand, founder van Dermalogica, een opleidingsschool begon onder de naam The International Dermalogica Institute (IDI). IDI wordt gezien als de top voor postgraduate opleidingen op het gebied van gezicht-en lichaamsbehandelingen. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica’s producten zijn vrij van microplastics en er worden geen gangbare ingrediënten gebruikt als minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen. Een groot deel van de verpakkingen zijn al duurzaam, maar voor einde 2020 is het streven om 90% recyclebaar of biologisch afbreekbaar te maken.

Mineralogie: Make up zonder talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. De meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën kan de make up goed verdragen. Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect.

BeautyFace eye- en lip mask: collageen hydrogel masker