Over Bella Nuova

Bella Nuova , schoonheidssalon Tilburg, bestaat sinds 2007 en wordt geleid door Annemieke van der Zand-Roovers, huidexpert, orthomoleculair schoonheidsspecialist, vitaminecoach, massage en huidverzorging bij oncologische klanten en Neyes Brows artist. In mijn praktijk werk ik met de producten van Dermalogica en Diego della palma

Dermalogica: Het Dermalogica verhaal begint in 1986 toen Jane Wurwand, founder van Dermalogica, een opleidingsschool begon onder de naam The International Dermalogica Institute (IDI). IDI wordt gezien als de top voor postgraduate opleidingen op het gebied van gezicht-en lichaamsbehandelingen. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica’s producten zijn vrij van microplastics en er worden geen gangbare ingrediĆ«nten gebruikt als minerale oliĆ«n, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen. Een groot deel van de verpakkingen zijn al duurzaam, maar voor einde 2020 is het streven om 90% recyclebaar of biologisch afbreekbaar te maken.

Neyes Brows: Perfect vormgegeven wenkbrauwen zijn een onweerstaanbare blikvanger. Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, maken het gezicht jonger en laten het gezicht spreken. Wat voor wenkbrauwen type je ook bent,  de Neyes behandeling kan de wenkbrauw maken die in jouw profiel past.  Met de Neyes Brows producten kunnen de wenkbrauwen geperfectioneerd worden. De behandeling wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Diego della Palma: de lijn lenitivo soothing is erg geschikt voor de zeer droge huid bij oncologische klanten.